• 0
  • Geen producten in je winkelmand.

Kunstenaar Francisca Tollenaar maakt kunstboek en zamelt geld in voor Alzheimer Nederland

Gouden momenten, door Francisca Tollenaar:

Koestert u net als ik uw herinneringen aan la douce France, die momenten waar je telkens weer blij van wordt? Die geluksmomenten van pure schoonheid heb ik nu al vele jaren ondervonden tijdens het schilderen van de prachtige landschappen gedurende de bekende Drôme Tour terwijl mijn man en de andere fietsers hun geluksmomenten beleefden op de trappers.

Ik ben beeldend kunstenaar Francisca Tollenaar en ik wil dit geluk en deze schoonheid met u delen door middel van een boek dat de herinnering aan vele jaren schilderen, fietsen en genieten in de Drôme (Provençale, Frankrijk ) tastbaar wil maken.
Het boek wordt met liefde opgedragen aan de initiator van de Drôme Tour: het fiets-evenement dat sinds 2011 jaarlijks in Frankrijk plaatsvindt, altijd voor een goed doel. Deze initiatiefnemer kreeg de diagnose Alzheimer. Hij is een groot liefhebber van kunst.

De laatste Drôme Tour wordt in juni 2020 georganiseerd met medewerking van vele vrijwilligers en met Alzheimer Nederland als goede doel. Klik op deze link om aan het project te doneren.

Zodra het boek klaar is, kunt u deze kopen bij Artleader. U treft het eerder door Francisca Tollenaar uitgegeven boek ‘Keerkringen een bundel van tekeningen en gedichten’ hier. kunstenaars expositie