• 0
  • Geen producten in je winkelmand.

Duurzaam ondernemerschap

en duurzaam zaken doen in de kunst

Wij hechten veel waarde aan duurzaam ondernemerschap. Voor de fase waarin Artleader zich nu bevindt, hebben wij twaalf waarden gedefinieerd die voor Artleader leidend zijn in de wijze waarop wij zaken doen. Deze twaalf waarden zijn gericht op het duurzaam opbouwen van relaties met al onze belanghebbenden.

 

1. Gezond zaken doen

Artleader doet gezond zaken door altijd een voor beide partijen gezonde prijs te betalen voor ingekochte diensten en producten. Daarbij zoeken wij naar een gezonde evenwichtige balans tussen kwaliteit en prijs.

 

2. Met wederzijds respect zaken doen

Wij laten elkaar altijd in ieders waarde, zowel emotioneel als financieel en proberen altijd het oogpunt van de ander te vinden.

 

3. Eerlijk zaken doen

Artleader doet eerlijk zaken en betaalt altijd binnen de betaaltermijn.

 

4. Transparant zaken doen

Voor Artleader staat transparantie voorop, in alle manieren waarop wij zaken doen. Artleader voert een open boekhouding, deze is voor ieder BOK-lid inzichtelijk. Op afspraak, binnen de kaders van de privacy (AVG) wetgeving is ieder BOK-lid te aller tijden welkom om bij ons op kantoor onze boekhouding en begroting door te nemen.

 

5. Samen-werken

Wij blijven leren van feedback.

 

6. Voor de kunstenaar werken

Artleader werkt voor de kunstenaar. Er zijn tijden geweest dat iedereen aan kunst verdiende, behalve de kunstenaar zelf. Artleader biedt een omgeving waar de verdiensten van de kunstenaar centraal staan, gevolgd een gezonde bedrijfsvoering.

 

7. Voor de kunst werken

Artleader werkt voor de kunst door direct vanaf de start donaties te doen aan de kunstsector, met als doel een bijdrage te leveren aan een levendige, toekomstbestendige Nederlandse kunstsector.

 

8. Met de kunstsector werken

Artleader werkt met de kunstsector door bij het ontstaan van een vacature eerst in de kunstsector te kijken bij het werven van intern personeel.

 

9. Lange termijn

Voor ons gaat de lange termijn altijd voor op korte termijn gewin, wij gaan voor een duurzame kwaliteit van werk en relaties.

 

10. Verbinden

Artleader gaat voor de verbinding tussen de kunstenaar en kunstkoper zodat het prachtige werk van de kunstenaar de weg vindt naar de nieuwe eigenaar. We hechten daarbij veel waarde aan het persoonlijke contact tussen beiden partijen. Mede daarom is het aanbieden van persoonlijke opdrachten onbelast en vergoeden wij het door de kunstenaar persoonlijk bezorgen van een door Artleader verkocht kunstwerk.

 

11. Full-service

Artleader werkt full-service. Ondersteuning op maat bij verwerking van werk van de kunstenaar is voor ons de gewoonste zaak van de wereld.

 

12. Delen is vermenigvuldigen.