• 0
  • Geen producten in je winkelmand.

Expositie kunstenaar Frank Willems

Dit is uw kans om kunstwerken van de bij Artleader.com aangesloten Street Art kunstenaar Frank Willems in levende lijve te zien. Namelijk tijdens de expositie Cash Flow in Tilburg.

Op 26 oktober begint BANK15 samen met GOLDFISHED aan de Creators Corner. Een plek waar talent de mogelijkheid heeft om door middel van een expositie te laten zien wat ze in huis hebben. Elke expositie is gelinkt aan een interessant of maatschappelijk thema. De exposities in de Creators Corner worden gecureerd door Tyrone Tjon A Loi van Goldfished.

De eerste Creators Corner expositie wordt afgetrapt door de jonge Bossche kunstenaar Frank Willems. Na het rondreizen door Azië en Australië bracht Willems een paar jaar door in Zweden waar hij studeerde voor Shoe Design. Hier kwam hij in aanraking met kunst en begon hij te experimenteren met tekenen en schilderen. Momenteel werkt hij veel met (afval)hout. De combinatie van felle kleuren, doorgekraste teksten en een rauwe  oppervlaktes zorgen voor een unieke en interessante uiting.

Frank Willems raakt geïnspireerd door van alles wat hij op zijn pad tegenkomt. Van persoonlijke ervaringen tot nieuws actualiteiten.

De expositie Cash Flow van Frank Willems is te bezoeken vanaf zaterdag 26 oktober tot en met vrijdag 6 december.