• 0
  • Geen producten in je winkelmand.

Expositie kunstenaar Tineke Kleij-van den Boomen

Dit is uw kans om de kunstwerken van de bij Artleader.com aangesloten kunstenaar Tineke Kleij-van den Boomen in levende lijve te zien. Namelijk tijdens de expositie in Het Waalres Museum.

“Vertrouwen en kunst als deel van het grote geheel”. Haar motto en uitgangspunt daarbij is “Eenvoud”.
Tineke Kleij-van den Boomen is opgegroeid in Beek en Donk en leeft en werkt nu als kunstenaar in St. Oedenrode. Zij is autodidact en omschrijft haar werk als kleurrijke intuïtieve kunst, anders maar uniek omdat het gemaakt is vanuit haar hart en de eenvoud van het leven dat geleefd wordt.

“Het schilderen heeft de eenvoud van mijn leven gevormd en is voor mij een manier om te communiceren. In mijn schilderijen vind je de persoon die ik ben. Ik noem ze mijn ‘zelfportretten’ ”. Aldus Tineke.
Doordat ze kanker heeft gehad, heeft ze weer geleerd om kind te (mogen) zijn en vanuit haar gevoel te leven en te werken. Ze wil zich daarom niet vastleggen en neemt de vrijheid om te doen wat ze, ingegeven vanuit haar hart wil doen. Doordat het kind er weer mocht zijn, leerde ze opnieuw spelen en met andere ogen naar alles kijken. Kanker is iets wat haar leven op een mooie en liefdevolle manier heeft veranderd en daardoor altijd een deel van haar leven zal blijven. Het heeft haar de mogelijkheid gegeven om verder te groeien.

De expositie “Vertrouwen en kunst als deel van het grote geheel” wordt zondag 20 oktober 2019 om 16.30 uur in Het Waalres Museum geopend en is te zien van zaterdag 19 oktober 2019 tot en met zondag 5 januari 2020.

Expositie kunstenaar Tineke Kleij