fbpx
  • 0
  • Geen producten in je winkelmand.

Kunst aan uw muur

Natuurlijk is het spannend om uw kunstwerk te kopen zonder het werk echt gezien te hebben. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een foto van de gewenste ruimte naar ons op te sturen. Digitaal zetten we uw gekozen kunstwerk in de foto.

WhatsApp 06-38825838

Heeft u thuis een lege wand waarvan u al jaren denkt; ‘Daar zou toch een mooi kunstwerk kunnen hangen!?’ Of heeft u een plek in uw tuin waar u graag een mooi beeld zou willen plaatsen, gemaakt door een gepassioneerde kunstenaar?
Vindt u het spannend om online kunst te kopen waarvan u niet zeker weet of het zal passen in uw interieur, ondanks de 14 dagen bedenktijd?
Kunst kopen is een belangrijke beslissing die je liever niet over ‘één nacht ijs laat gaan’. Om die reden biedt Artleader.com de mogelijkheid, voordat u tot het kopen van kunst overgaat, om uw kunstwerk in uw eigen woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, kantoor, tuin of welke ruimte dan ook te plaatsen d.m.v. een visuele weergave in een foto.

Wat hebben wij van u nodig?

1. Het is belangrijk dat het kunstwerk de juiste afmetingen heeft ten opzichte van de ruimte, en dus op de juiste manier geschaald wordt. De afmetingen van de wand waar het kunstwerk komt te hangen zijn belangrijk voor de juiste weergave. De hoogte en de breedte zijn dan voldoende.
In een tuin zijn de maten van het gedeelte waar het beeld geplaatst zou moeten worden belangrijk. Het is daarom belangrijk dat wij referentiepunten hebben die we kunnen gebruiken voor de schaling. Voorbeelden van referentiepunten in een tuin zijn een tuinbank, een tuintafel of een plant in een pot.
Ook zou het kunnen dat op de foto simpelweg de maten worden weergegeven door lijnen, zelfde principe als bij de muur op de onderstaande foto, maar dan dus in de tuin.

2. Voor de foto is het van belang een duidelijke foto aan te leveren en het liefst recht van voren gefotografeerd met uw camera dus gericht op de muur waarop het kunstwerk komt te hangen.

3. Welk kunstwerk wilt u graag in uw eigen woonkamer zien?

U kunt deze informatie e-mailen naar info@artleader.com of stuur ons de informatie via de whatsapp 06-3882 5838. Wij doen ons best om binnen een week bij u terug te komen met een e-mailbericht waar we het kunstwerk visueel in uw woonkamer geplaatst hebben.

Photo by Jose Soriano on Unsplash

Het resultaat komt er dan dus zo uit te zien!

Voor deze woonkamer hebben we gebruik gemaakt van het prachtige abstract expressionistische schilderij Ode to Raoul – Ruth van de Pol

Bent u verliefd geworden op het kunstwerk wat in uw woonkamer getoond is? U kunt dan overgaan tot kunst kopen. U heeft dan nogmaals de mogelijkheid om te wennen aan het door u gekozen kunstwerk. U heeft namelijk na ontvangst van uw kunstwerk nog 14 dagen bedenktijd. Zie ook Herroepingsrecht