• 0
  • Geen producten in je winkelmand.

Kunst kopen bij Artleader

De aankoop
Kunst kopen bij Artleader gaat als volgt:
1. U bestelt een kunstwerk.
2. Wij kijken of het inderdaad nog beschikbaar is en laten u dat binnen drie werkdagen weten.
3. Wij halen het kunstwerk, verpakken het en leveren het bij u af.
Van iedere stap houden we u op de hoogte. Van het hele proces van bestelling, bevestiging, verpakken en afleveren krijgt u telkens tijdig bericht. Gemiddeld zit er tussen bestelling en aflevering vijf tot zeven werkdagen.

Wat als het kunstwerk niet meer beschikbaar is?
Artleader.com verkoopt kunst namens de beroepskunstenaars van BOK. De werken die veelal uniek zijn, worden soms ook elders aangeboden of maken deel uit van een tentoonstelling. De voorraad van Artleader.com wordt nauwkeurig bijgehouden, maar het kan het zijn dat het werk tussen de voorraad-update en het kopen door u als klant, toch net niet meer voorradig is. Indien deze situatie zich voor doet, nemen wij contact met u op en storneren binnen drie werkdagen het aankoopbedrag.

Verzendkosten
Alle verzendkosten, inclusief eventueel retour zenden zijn voor rekening van Artleader.com.

14 dagen retourrecht
Na ontvangst heeft u 14 dagen retourrecht op alle werken met uitzondering van werken uit de categorie ‘opdrachten’. Indien u het kunstwerk retour wilt zenden, dient u binnen 14 dagen na levering contact met Artleader.com op te nemen via onze klantenservice. U dient het werk te verpakken in de originele verpakking. Artleader.com zorgt ervoor dat het werk weer op het afgeleverde adres wordt opgehaald. Wij accepteren alleen retourzendingen indien het werk zich in de originele staat bevindt, zijnde de staat van ontvangst. Beschadigde, of niet deugdelijk verpakte werken nemen wij niet retour. Het kunstwerk is tijdens het transport verzekerd. Tijdens het zichttermijn bent u als koper zelf verantwoordelijk voor het kunstwerk.

Stornering
Indien een retourzending door de verkopende kunstenaar is geaccepteerd, storneert Artleader.com binnen drie werkdagen het aankoopbedrag.