• 0
  • Geen producten in de winkelwagen.

Online kunst kopen

Welkom bij onze online kunstgalerie

Wij zijn Artleader en wij werken samen met Stichting Beroeps Organisatie Kunstenaars, ofwel BOK. BOK is een stichting zonder winstoogmerk die opkomt voor de belangen van professionele beeldend kunstenaars in Nederland. De aangesloten kunstenaars bij BOK kunnen gebruik maken van Artleader. Op Artleader zijn alleen kunstenaars zichtbaar die een erkende kunstopleiding hebben gevolgd óf beschikken over meerjarige ervaring in het kunstenaarsvak.
Wij hebben een passie voor kunst en willen hedendaagse kunst beschikbaar maken voor iedere huiskamer en ieder kantoor in Nederland. De kunstwerken op Artleader zijn uniek of worden alleen in een kleine series gemaakt. U koopt bij ons unieke kunst van erkende kunstenaars.

Impressionisme schilderij - kunst kopen bij Artleader
Impressionisme van kunstenaar Marcel Straver

Ga hier direct naar ons kunst aanbod.

Online kunst kopen hoe doe je dat?

Kunst kopen doe je met gevoel.
Kunst inspireert je, kunst blijft boeien en kunst brengt je in een stemming. Welke kunst dat met u doet is heel persoonlijk. Zit dat in levendige kleuren of juist in strakke tinten? Of zit dat in kunst dat de verbeelding in gang zet of in kunst dat bijna fotorealistisch is geschilderd? Het kan ook zijn dat het voor juist zit in bijna technische kunst of kunst met statement. Kortom, kunst kopen is heel persoonlijk en daar helpen wij u graag bij. Zo kunt u bij Artleader kunst kopen in zestien verschillende kunststijlen, elk duidelijk gedefinieerd en onderscheidend van elkaar. Kijk eens bij de populaire kunststijlen zoals abstracte kunst, expressionisme of Pop Art om een begin te maken in het bepalen van uw favoriete kunststijl.

Benieuwd hoe een kunstwerk in uw ruimte staat?

Bij onze online kunstgalerie kunt u volledig online kunst kopen. Natuurlijk is het spannend om een kunstwerk te kopen zonder het werk echt gezien te hebben. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om een foto van de gewenste ruimte naar ons op te sturen via WhatsApp. Digitaal zetten we uw gekozen kunstwerk in uw eigen foto. Wij kunnen ook persoonlijk advies geven bij het vinden van uw favoriete kunstwerk.

WhatsApp uw foto - online kunst kopen met Artleader

Photo by Jose Soriano on Unsplash

Welke kunst moet ik kopen?

In onze online galerie kunt u kunst kopen in dertien verschillende kunst categorieën. Deze categorieën zijn opgedeeld in hangende kunstwerken en staande kunstwerken. Hangende kunstwerken treft u bij onder andere bij schilderijen, in de kunstcategorie kunstfotografie, de kunstcategorie zeefdrukken en grafiek of in de kunstcategorie digitale kunst. In onze online kunstgalerie hebben wij voor hangende kunstwerken een view in a room ingericht. Ieder werk is zichtbaar in vijf verschillende kamers die qua omvang passen bij de maat van het kunstwerk. Hiermee helpen we om het kunstwerk op grootte en stijl in te schatten.

Staande kunstwerken treft u bijvoorbeeld bij sculpturen en ruimtelijke kunst, installatiekunst of glaskunst. Bij staand werk zijn meerdere aanzichten van het kunstwerk beschikbaar om een goed beeld van het kunstwerk te geven. Wij hebben ook kunstwerken met een speciale functie, zoals de textielkunst van Annie Veldkamp, deze kunstwerken hebben een akoestische functie.

 

Online kunst kopen, hoe werkt het?

Met de grafische ondersteuning door middel van de view in a room, gecombineerd met oneindige zoekmogelijkheden en een twee weken lang op zicht termijn, koopt u bij Artleader de prachtigste kunstwerken, van realisme tot abstracte kunst en van schilderij tot sculptuur. Oneindige zoekmogelijkheden maakt het kunst kopen mogelijk om tot in het kleinste detail te vinden wat u zoekt. Wanneer u uw favoriete kunstwerk heeft gevonden, dan is dit hoe het online kunst kopen werkt.

Uw kunstwerk snel en gratis thuisbezorgd

Na uw bestelling ontvangt u binnen drie werkdagen een definitieve bevestiging van de levering van uw unieke kunstwerk. U ontvangt dan direct een indicatieve leverdatum en ontvangt bericht van ons zodra de leverdatum definitief bekend is. Wij streven er altijd naar uw bestelling binnen 10 dagen te leveren.

Uw bestelling dient altijd persoonlijk door u te worden aangenomen door onze transporteur of persoonlijk door u te worden opgehaald op een vooraf afgesproken afhaalpunt.

 

Binnen 14 dagen gratis retour zenden

Bevalt uw kunstwerk niet, dan heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen het kunstwerk terug te zenden. Het zogenaamde herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het kunstwerk fysiek in bezit krijgt. Om uw kunstwerk retour te zenden, kunt u gebruik maken van het retourformulier of contact met ons opnemen via onze klantenservice of via WhatsApp.

 

Uw kunstwerk verzekerd tijdens verzending

Vanzelfsprekend verzekeren wij de verzending van uw unieke kunstwerk. U hoeft dus niet in te zitten over beschadiging van het kunstwerk tijdens de verzending. Wel vragen wij u bij eventueel retour zenden het kunstwerk goed te verpakken, bij voorkeur in de originele verpakking. Wel bent u tijdens het zichttermijn verantwoordelijk voor beschadiging van het kunstwerk. Vaak dekt uw eigen inboedelverzekering schade bij u thuis.

 

Nooit verzendkosten

Alle verzendkosten, dus ook het eventueel retour zenden zijn voor rekening van Artleader.com.

 

Unieke kunstwerken

Artleader.com verkoopt kunst namens de beroepskunstenaars van Stichting BOK. De werken die veelal uniek zijn, worden soms ook elders aangeboden of maken deel uit van een tentoonstelling. De voorraad van Artleader.com wordt nauwkeurig bijgehouden, maar het kan het zijn dat het werk tussen de voorraad-update en het kopen door u als klant, toch net niet meer voorradig is. Indien deze situatie zich voor doet, nemen wij contact met u op en storten binnen drie werkdagen het aankoopbedrag naar u terug.