fbpx
  • 0
  • Geen producten in je winkelmand.

Gans 2

 1.750,00(inclusief btw)
H
B
D
31cm
16cm
12cm
Toelichting

Gestileerde gans inclusief granieten sokkel (10x10x5)
Gemêleerd bruin gepatineerd, in een oplage van 8

Eigenschappen

Kunststijl:

Grootte:S

Techniek:Sculpturen en Ruimtelijk, Brons
Biografie Martin Griek
Martin Griek is geboren op 13 november 1948 in Den Helder, waar hij werkzaam was als docent beeldende vorming in het voortgezet onderwijs met daarnaast onder andere de bevoegdheid voor biologie.
Vanaf 2010, het jaar dat hij stopte met lesgeven, en er de rust kwam om tijd te besteden aan eigen creatief werk is hij dagelijks aan het beeldhouwen. 
Voor zijn beelden laat hij zich inspireren door de natuur en door de eigenschappen en de schoonheid van de steen waarmee hij werkt. De vormen zijn rond, vloeiend en glad en daarbij zo helder mogelijk.
Door de voorkeur voor hardere steensoorten zoals marmer en hardsteen, zijn de beelden over het algemeen geschikt om buiten geplaatst te worden. Sinds 2017 zijn er van een aantal stenen beelden ook bronzen afgietsels beschikbaar.

Mijn onderwijsopleiding in de jaren 1965 tot 1970 heb ik aangevuld met de opleiding leraar handarbeid lo. Vanaf 1977 tot 2000 heb ik diverse nascholingscursussen gevolgd.
Van 2008 tot 2013 was ik actief bezig met beeldhouwen bij het centrum voor kunsteducatie Triade in Den Helder o.l.v. Joop Hollanders en Leonard Frederiks.
OpleidingenOpleiding leraar handarbeid lo
Exposities en Evenementen

Deelname aan diverse evenementen in Nederland en België; Kunstschouw Schouwen Duivenland, Kunst10daagse Bergen NH, Kunst en Landschap Lonneker, Kunststroom Roerdalen, Galerie Beeldentuin De Booghgaard, Beeldentuin Mariënheem, Seizoen in Beeld, Kunstuitleen Museum Kranenburgh etc.