• 0
  • Geen producten in je winkelmand.

IJzeren Engel

Productie jaar 2018
 4.900,00(inclusief btw)
  • Hoogte: 198cm
  • Breedte: 180cm
  • Diepte: 15cm

Kunst categorie

Mixed Media kunst

Beschrijving kunstwerk

Deze krachtige engel slaat trots haar vleugels uit. Haar stemming varieert; de ene keer is ze kalm blauw, de andere keer teder roze, maar soms ook temperamentvol rood.
Het idee voor het wandobject ontstond toen ik een complete staart van een witte pauw tegenkwam. Wat een prachtige veren! De witte veren komen het best tot hun recht tegen een donkere achtergrond, maar het moet vooral niet somber zijn. Door de kleuren van roest en de blauwe acrylverf ontstaat een stijlvol, warm geheel.

Het wandobject bestaat uit drie losse panelen en heeft een totale afmeting van 198 x 180 cm (hxb). De LED-verlichting is weggewerkt in het middelste paneel van verroest ijzer, waarin ook de witte pauwenveren bevestigd zijn. De verlichting is met een afstandsbediening eenvoudig op iedere gewenste kleur en lichtsterkte in te stellen.

De twee buitenste panelen hebben een grove textuur die met een paletmes is aangebracht en beschilderd met acrylverf. Lichtblauw in het midden dat naar buiten toe overloopt in zwart. In de zwarte verf zijn ijzerdeeltjes vermengd waardoor een roesteffect ontstaat.

Eigenschappen kunstwerk

Kunststijl: Expressionisme, Arte Povera
Grootte: L

Techniek: Verf, Mixed Media kunst, Metaal, Op paneel