Innocent 3

Productie jaar 2021
 350,00(inclusief btw)
  • Hoogte: 90cm
  • Breedte: 60cm
  • Diepte: 0.2cm

Kunst categorie

Mixed Media kunst
Meer van Reen Sanderse

Beschrijving kunstwerk

De mixed media digital light art werken worden geprint op aluminium in de door de koper gewenste maat. Oplage: gelimiteerde oplage, 10 genummerde prints per kunstwerk.
Techniek: De werken worden laag voor laag opgebouwd, daarbij wordt gebruik gemaakt van foto’s, tekeningen, arcering en licht- en kleureffecten. Als het gewenste resultaat is bereikt blijft er een digitale foto over die verder wordt bewerkt. Het digitale kunstwerk kan daarna geprint worden op elk denkbare materiaal, de voorkeur gaat uit naar een print op aluminium.
Innocent 3 maakt deel uit van het project “Innocent, the autobiography”. Zoals de titel al zegt; elk van de getoonde werken verbeeldt een emotie van een getraumatiseerd verleden. Door er kleur en vorm aan te geven worden de vaak pijnlijke herinneringen soms sprookjesachtig, dan weer schrijnend en raadselachtig. De kijker wordt geraakt, neemt het beeld mee en geeft er zijn eigen betekenis aan. Het gehele project, uit te geven in 2024, zal uiteindelijk naast de mixed media digital light art werken, ook teksten en songs omvatten.

Eigenschappen kunstwerk

Kunststijl: Expressionisme, Surrealisme
Grootte: M

Techniek: Foto's, Collages, Mixed Media kunst, Potlood, Op dibond