fbpx
  • 0
  • Geen producten in je winkelmand.

Kraftwerk 004 Landschaftspark

 975,00(inclusief btw)2018
H
B
D
120cm
180cm
0.03.cm
Toelichting

Een collage van landschapsfoto’s die tegen de zon in zijn genomen en nadien bewerkt. Geeft een vervreemdend gevoel. Het is een hoogovencomplex uit vervlogen tijden maar gelukkig bewaard gebleven en thans in gebruik voor recreatieve doeleinden. Geprint op een 3 mm dikke alu-dibond fineart glans plaat.

Eigenschappen

Kunststijl:Expressionisme

Grootte:L

Techniek:Gemengde techniek, Fotocollage, Kunstfotografie, Panoramisch, Digitaal
Biografie Wilma Wijnen
Wilma Wijnen (Hattem 1958)
Mijn grote passie is fotografie.
In Afrika raakte ik gefascineerd door de kleuren, de vergezichten, flora en fauna.
Ik heb de vakopleiding fotografie gevolgd aan de Fotovakschool in Apeldoorn met als specialisatie portretfotografie. Na wat omzwervingen heeft niet alleen portretfotografie mijn interesse maar vooral ook natuur en landschapsfotografie. In mijn werk speelt licht een belangrijke rol en de uitdaging voor mij is om met het licht te spelen zowel bij portret- als landschapsfotografie. Ik gebruik hierbij verschillende technieken en probeer daarmee unieke en bijzondere foto’s te creëren. Een groot deel van mijn werk bestaat niet alleen uit het daadwerkelijk maken van de foto maar ook het bewerken van de foto nadien.
Opleidingen
Exposities en Evenementen

2013 Heerde, Kunstfestival MELC 2014 Epe, Kunsthuis KEK 2015 Havelte, Landgoed Overcinge 2016 Deventer, B.E.K-Gallery 2016 Kampen, Stadsgehoorzaal 2019 Den Bosch, Artibosch Beuningen, Artival Gemert, Kunstmarkt Baarn, Kunstfestival Bergen, Kunstmarkt 2019 Zwolle, Museum de Fundatie, Zomerexpo 2019