fbpx
  • 0
  • Geen producten in je winkelmand.

Mont Saint Michel

 1.250,00(inclusief btw)2016
H
B
D
110cm
85cm
2cm
Toelichting

Uitzicht op het uitgestrekte strand van het beroemde getijdeneiland Mont Saint Michel in Noord Frankrijk

Eigenschappen

Kunststijl:Abstract Expressionisme

Grootte:L

Techniek:Olieverf
Biografie Carolien Jilesen
Van de woeste kusten van Nova Scotia tot aan de vredige kliffen van het Ierse Dingle, mijn inspiratie komt rechtstreeks uit de natuur. Ik voel mij thuis aan de kust en in de Keltische culturen. Mijn schilderijen zijn vaak geïnspireerd op foto’s van mijn reizen naar onder andere Ierland, Canada en Frankrijk.

Toen ik mij in 2010 onder druk gezet voelde door de harde acteerwereld begon ik mijn creativiteit op een nieuwe manier te ontdekken. Dankzij het schildersdoek voelde ik een nieuwe vrijheid. In deze nieuwe uitdaging werd ik in eerste instantie begeleid door Sanneke Griepink. Sanneke heeft mij geholpen met mijn stijl vinden door mij verschillende technieken te laten proberen. Voor mij was het echter al snel duidelijk dat mijn hart bij olieverf ligt.

Enkele jaren geleden heb ik samen met Sanneke mijn eerste expositie gehad. Sindsdien zijn daar nog twee exposities bijgekomen van ons samengestelde werk. Mijn schilderijen en die van Sanneke zijn als Yin en Yang; zij vullen elkaar aan, zijn contrasten en toch versterken ze elkaar. Momenteel werk ik in Sanneke's atelier, net zoals wij in ons werk zowel elkaar versterken als inspireren, hebben wij elkaar gevonden als zowel gerespecteerde collega’s als vriendinnen.

Ik ben altijd op zoek, op zoek naar harmonie
Harmonie tussen twee uitersten, de balans
De balans tussen rauwe emotie en subtiliteit
Subtiliteit en toch alles loslaten
Contrast
OpleidingenAkademie voor Expressie Utrecht
Exposities en Evenementen

-Sociëteit De Tweede Uitleg solo expositie / januari 2019 -Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis duo expositie met Sanneke Griepink / oktober t/m december 2019 -Bibliotheek Ouderkerk aan de Amstel, groepsexpositie / maart 2019 -Hilton Hotel Amsterdam, Open Ateliers Zuid / mei 2017 -Zaanzorg Zaandam duo expositie met Sanneke Griepink

Is actief op