• 0
  • Geen producten in je winkelmand.

Remains Of Today meerluik verbals en UFOs x 75

Productie jaar 2020
 21.250,00(inclusief btw)
  • Hoogte: 150cm
  • Breedte: 450cm
  • Diepte: 6cm

Kunst categorie

Mixed Media kunst

Beschrijving kunstwerk

Hierbij presenteer alle 75 verbals/UFO’s van de eerste complete serie. De complete serie draagt de naam Remains Of Today.
Alle verbals zijn in 2019 gecreëerd en uit gevonden voorwerpen samengesteld + hier en daar een extra ingreep. De tekst is overwegend bijenkaar verzameld uit kranten, magazine en een enkele keer teksten van een gevonden plastic tas. De objecten ook wel UFO genoemd zijn overwegend ‘Unidentified Found Objects’. Maar enkele objecten kunnen goed geïdentificeerd worden als gebruike-producten zoals fris blikjes, schoenveters en kleding labels. Het begon een beetje als een gimmick maar na een tijdje werd het een steeds serieuzer klein platform om consumentisme en de wegwerp cultuur aan de kaak te stellen. Het resultaat is voor de kijker om te beoordelen. Voor mij is het een spiegel van ons dagelijks leven, daarom ook de titel: Remains Of Today.

Er is geen omvattend frame voor dit werk, het bestaat uit 75 losse elementen. Je kan je eigen formatie samenstellen van 75 x 30 x 30 doeken. Als een frame gewenst is, graag in overleg.

Eigenschappen kunstwerk

Kunststijl: Minimal Art, Pop Art
Grootte: XXL

Techniek: Reliëf, Textiel, Papier, Collages, Mixed Media kunst, Op doek, Op papier, Gevonden voorwerpen