• 0
  • Geen producten in de winkelwagen.

Till the End

Productie jaar 2018
 2.500,00(inclusief btw)
  • Hoogte: 90cm
  • Breedte: 120cm
  • Diepte: 2cm

Kunst categorie

Schilderijen
Meer van Hilde Hoekstra

Beschrijving kunstwerk

Dit schilderij was de blikvanger van mijn solotentoonstelling eind 2018. De werktitel was lange tijd ’Runners, Lovers’. Het grote doek in mixed media was spannend om te maken. Ik heb genoten van het creëren van de levendige eerste lagen van acryl tot de laatste gedetailleerde bloemen op de voorgrond die natuurlijk vergeet-mij-nietjes moesten zijn … Het rennende stel had ik al lang in mijn gedachten maar de brandende zonsondergang (of is het vuur?) maakte dat ik er echt gepassioneerd mee aan de slag ging. Ik heb zó genoten van het schilderen van de bloemen op haar jurk en de grijzen en oranje-roden op hun armen! (Voor procesvideo’s verwijs ik naar mijn Instagram.)
Veel mensen vragen me waar mijn kunst vandaan komt. Ik vraag me vaak hetzelfde af. Deze beelden in mijn hoofd lijken op scènes uit een film. Ik weet niet wat het ‘echte verhaal’ is of wat er zal gebeuren … Ik weet alleen dat het belangrijk is … Het is verrassend om te horen dat andere mensen dat ook zo voelen en dat iedereen zijn / haar eigen verhaal creëert …
Gemaakt met acryl en olieverf met koude was als medium. Vernist ter bescherming tegen UV-licht. Gesigneerd aan de voorkant en klaar om op te hangen.

Eigenschappen kunstwerk

Grootte: L

Techniek: Acryl, Schilderijen, Olieverf, Op doek