fbpx
  • 0
  • Geen producten in je winkelmand.

Zonder titel

 250,00(inclusief btw)2019
H
B
D
43cm
15cm
10cm
Toelichting

3 abstracte keramiek figuren op een houten sokkel.
Sokkel is behandeld met grijze stuc.

Kijkend naar het model probeerd Fien het karakter weer te geven, te vangen in de klei.
En kijkt ze naar de anatomie en mooie lijnen of ronde vormen die zitten in de houding van het model.

Eigenschappen

Kunststijl:Abstracte Kunst, Abstract Expressionisme

Grootte:S

Techniek:Porselein en Keramiek
Biografie Fien Peeters
Fien Peeters (Zundert, 1962)


Fien is beeldend kunstenares. Ze woont en werkt in de gemeente Zundert. Fien maakt tekeningen, schilderijen, en boetseert beelden. Fien werkt vrij maar ook in opdracht. Al meer dan tien jaar geeft Fien teken- schilderlessen.
Fien volgde haar opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten te Arendonk (België). In 1993 studeerde ze af. Ze behaalde het diploma Schilderen met een eervolle vermelding. Daarna specialiseerde zij zich in het maken van beelden. Ze volgde diverse master classes om technieken eigen te maken.
Fien heeft solo exposities gehad in binnen- en buitenland. Verder neemt ze jaarlijks deel aan verschillende exposities.
Sinds 11-11-2011 heeft Fien een eigen Galerie aan de Wernhoutseweg nr 11 in Zundert. (Galerie Op 11) En daarmee is een droom in vervulling gegaan! Er is een vaste collectie eigen werk te zien. In een ruim buiten-atelier zijn diverse ruimtelijke workshops te volgen voor zowel volwassenen als kinderen.
Op maandagavond, dinsdagmiddag/avond en woensdagmiddag/avond zijn er teken- en schilderlessen.
OpleidingenFien werkt al sinds de jaren 90 als vrij kunstenaar. Ze volgde haar opleiding aan de Academie van Arendonk (België) alwaar ze in 1992 afstudeerde in portret en modelschilderen en kreeg hiervoor een eervolle vermelding. Ze volgde diverse masterclasses. 5 jaar School voor de kunsten beeldende vorming.
Exposities en Evenementen

Fien exposeerde reeds in Breda, Rijsbergen, Zundert, Bergen op Zoom, Rijen, Heinkenszand, Arendonk (B), Roosendaal, Chateauroux (F) en Soest.