fbpx
  • 0
  • Geen producten in je winkelmand.

Zonsopgang Posthuyskwelder

 550,00(inclusief btw)2019
H
B
D
100cm
150cm
Toelichting

De golvende lijnen van slufters in het Posthuyswad komen extra mooi uit door de warme gloed van de opkomende zon. De vogels maken het plaatje compleet.
De foto wordt met duurzame inkten (kleurecht) geprint op lichtgewicht dibond, en mat gelamineerd, zodat de opname beschermd is. De plaat kan opgehangen worden of met chromen afstandhouders op de muur bevestigd worden.

Eigenschappen

Kunststijl:Realisme

Grootte:L

Techniek:Kunstfotografie, Digitaal
Biografie Gert Tabak
Naast mijn commerciële werk als fotograaf en publicist voor binnen- en buitenlandse magazines, maak ik beelden die in brons worden gegoten, ik schilder zo nu en dan, en maak kunstzinnige foto’s die via gerttabak.com te bestellen zijn.
Het ontwerpen van tuinen en het geven van adviezen staat op dit moment op een laag pitje.
Regelmatig werk ik aan een biografie over kunstschilder/tuinontwerper Ton ter Linden, mijn partner.
OpleidingenIk heb de Pedagogische Academie doorlopen en een studie tuinarchitectuur gevolgd (net niet afgemaakt). Autodidact op het gebied van schrijven, beeldhouwen, fotografie en schilderen. Wel heb ik me in deze disciplines laten coachen door vakmensen/collega's.
Exposities en Evenementen

Op dit moment ben ik bezig een nieuwe serie beelden op te bouwen, vandaar dat ik niet buitenshuis exposeer voor een tijdje. In die tussentijd zijn geïnteresseerden welkom in mijn atelier in Sleen. Wel is er een permanente fotoexpo in Het Posthuys op Vlieland. Vanaf 1992 heb ik geëxposeerd schilderijen, foto’s en beelden in: Schouwburg Ogterop, Meppel; Gemeentehuis Havelte; Stadsgalerie De Keizerskroon, Sneek; ‘t Huisraad Huys, Meppel; De Tuinen van Ton ter Linden, Ruinen; Frans Halsmuseum, Haarlem; Rijksmuseum Twente, Enschede; De Tuinen van Appeltern, Appeltern; Galerie Artterre, Eefde; Fotovakhandel Gullikers, Gulpen; Floriade, Haarlemmermeer; Kunsthuis Interlokaal, Wezup (Dr); Bon Repos, Noorbeek (L), Atelier Ton ter Linden, Noorbeek (L) ; Kunst Zentrum Coldam, Coldam/Leer (Dld); Atelier Ton ter Linden, De Veenhoop (Frl); Galerie De Paardenstal , Espel; Aepos, Nij Beets; Wooncentrum S.v.d. Berg, Nij Beets; Galerie de Vereeniging, Workum; Galerie De Lawei, Drachten; Atelier Ton ter Linden, Sleen; Posthuys, Vlieland.