• 0
  • Geen producten in de winkelwagen.

Over ons

Artleader, Leading Online Art Gallery

Artleader is de online kunstgalerie voor professionele beeldend kunstenaars.

Met Artleader willen wij professionele kunst, op een laagdrempelige manier, voor een breed publiek beschikbaar stellen.
Voor de kunstenaar betekent dit dat wij willen helpen om de meest prachtige werken toegankelijk te maken voor het grote publiek. Hiermee bedienen we dus de kunstenaar én de kunstkoper.

Met de grafische ondersteuning door middel van de “view in a room”, gecombineerd met oneindige zoekmogelijkheden en een twee weken lang “op zicht” termijn, koop je bij Artleader de prachtigste kunstwerken, van realisme tot abstract en van schilderij tot sculptuur.

Artleader is een handelsnaam van de Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK). BOK is een stichting zonder winstoogmerk die opkomt voor de collectieve en individuele belangen van professionele beeldend kunstenaars. Alleen leden van deze beroepsorganisatie kunnen werk aanbieden op Artleader. Op onze online galerie koop je enkel kunst van professionele beeldend kunstenaars.

Als geïnteresseerde kunstliefhebber, inversteerder of verzamelaar kun je op Artleader nagenoeg elke vorm van kunst vinden. Het heeft voor de kunstenaar ook een voordeel. De grootte van de kunstcollectie maakt dat Artleader alle ruimte heeft om vindbaarheid van zoekmachines en volgbaarheid op populaire social media maximaal te optimaliseren. Op deze wijze vinden we met z’n allen de aansluiting bij het grote publiek.

Team Artleader