• 0
  • Geen producten in de winkelwagen.

Over ons

Artleader, Leading Online Art Gallery

Artleader.com is de online kunstgalerie voor professionele beeldend kunstenaars.
Met Artleader.com willen wij professionele kunst, op een laagdrempelige manier, voor een breed publiek beschikbaar stellen.
Voor de kunstenaar betekent dit dat wij willen helpen om de meest prachtige werken toegankelijk te maken voor het grote publiek. Hiermee bedienen we dus de kunstenaar én de kunstkoper. Met Artleader is ons doel om deze verbinding te maken en om dit tot een groot succes te maken. Hiervoor zetten wij ons als team 100% in.

Met de grafische ondersteuning door middel van de “view in a room”, gecombineerd met oneindige zoekmogelijkheden en een twee weken lang “op zicht” termijn, koop je bij Artleader.com de prachtigste kunstwerken, van realisme tot abstract en van schilderij tot sculptuur.

Artleader.com werkt samen met de Beroeps Organisatie voor Kunstenaars (BOK). BOK is een stichting zonder winstoogmerk die opkomt voor de collectieve en individuele belangen van professionele beeldend kunstenaars. Alleen leden van deze beroepsorganisatie kunnen werk aanbieden op Artleader.com. Bij Artleader.com koop je uitsluitend vakwerk van erkende kunstenaars.

Oneindige zoekmogelijkheden maakt het voor de kunst koper mogelijk om tot in het kleinste detail te vinden wat je zoekt. Het heeft voor de kunstenaar ook een voordeel. De grootte van de kunstcollectie maakt dat Artleader alle ruimte heeft om vindbaarheid van zoekmachines en volgbaarheid op populaire social media maximaal te optimaliseren. Op deze wijze vinden we met z’n allen de aansluiting met dat grote publiek.

Team Artleader