• 0
  • Geen producten in je winkelmand.

Over ons

Artleader, the leading online Art Gallery

Wij zijn Artleader
Erik Knip en Laurens Snoek hebben in 2016 Artleader.com opgericht. Als kunstenaarszoon en als ondernemer hebben wij onszelf tot doel gesteld om professionele kunst voor een zo groot mogelijk publiek beschikbaar te maken. Te vaak blijft prachtig werk buiten het beeld van het grote publiek. De route van een atelier naar de gemiddelde Nederlander is vaak te ingewikkeld.

Het afgelopen decennium heeft verkoop zich voor een groot deel verplaatst van fysieke winkels naar online winkels. De consument is er inmiddels aan gewend geraakt om het product op zijn scherm te vertalen naar een fysiek product thuis. Hij heeft geleerd in te schatten wat hij krijgt als hij online iets bestelt. Wij denken dat de consument er nu ook klaar voor is om online kunst te kopen.
Met de grafische ondersteuning door middel van de “view in a room”, gecombineerd met oneindige zoekmogelijkheden en een twee weken lang “op zicht” termijn, willen wij zoveel mogelijk kunst naar een groot publiek brengen.

Voor en door kunstenaars
Om de kwaliteit van het op Artleader.com aangeboden werk te garanderen, hebben wij een samenwerking met Stichting Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK). Alleen leden van deze beroepsorganisatie kunnen werk aanbieden op Artleader.com. Je ziet dus uitsluitend vakwerk van erkende kunstenaars.

Samen sterk
Oneindige zoekmogelijkheden maakt het voor de kunst koper mogelijk om tot in het kleinste detail te vinden wat je zoekt. Het heeft voor de kunstenaar ook een voordeel. De grootte van de kunstcollectie maakt dat Artleader alle ruimte heeft om vindbaarheid van zoekmachines en volgbaarheid op populaire social media maximaal te optimaliseren. Op deze wijze vinden we met z’n allen de aansluiting met dat grote publiek.